Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Image Alt

Infrastructuurwerken

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij specialist in het uitvoeren van wegenbouwkundige werken van A tot Z. U kan bij ons terecht voor de voorbereidende activiteiten, materiaal, transport en een uitmuntende afwerking.

Wegeniswerken

Voor private en openbare wegeniswerken voorzien leggen wij bestratingen aan in verschillende materialen zoals betonklinkers - kleiklinkers - kasseien - asfalt - beton

Rioleringswerken

Voor rioleringswerken beschikken wij over geavanceerd materieel, vakkundig personeel en werken we met duurzaam materiaal.

Parkings en opritten

Voor het aanleggen van private en openbare wegenis zorgen wij voor het materiaal, transport en professionele afwerking.

Met beide voeten op onze

Klinkerwerken

Aan het MAS in Antwerpen verzorgden we de aanleg van een fiets- en voetpad in de feeërieke omgeving van het Antwerpse Eilandje. Een mooi voorbeeld van een van onze vele projecten met klinkerwerken.

Regenwater & Septische putten

Plaatsen van ondergrondse regenwater en septische putten in verschillende formaten

Buffer & Infiltratiebekken

Aanleggen van ondergrondse bufferbekkens in kunststof of beton. Zo kan hemelwater terug infiltreren in de ondergrond of gebufferd worden voor later gebruik.

Huisaansluitingen

Afkoppelen van vuilwater en regenwater op privéterrein hoort ook tot onze taken. Dit is mogelijk in verschillende materialen zoals PVC - PP - PE en in verschillende sterkteklasse.

Decennia ervaring in

Rioleringswerken

In de gemeente Edegem hebben samen met ons ervaren personeel een gedeelte van de Minervawijk vernieuwd zowel de ondergrondse als bovengrondse infrastructuur hebben wij vervangen. Denk hierbij aan betonnen buizen en kokers in zeer grote diameters en bijhorende infiltratiekolken. Zo is deze wijk verlost van overstromingen.

Ondergrondse containers

Het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers in stedelijk gebied inclusief afwerking met bestratingsmaterialen

Funderingswerken

Graven van funderingen, gieten van beton, plaatsen van funderingszolen en bouwrijp maken van de grond.

Openbare werken

Voor openbare werken van wegenwerken en grondwerken tot rioleringswerken groot en klein kan u bij ons terecht.

Uw professionele partner in

Openbare werken

XXX. Aan het MAS in Antwerpen verzorgden we de aanleg van een fiets- en voetpad in de feeërieke omgeving van het Antwerpse Eilandje. Een mooi voorbeeld van een van onze vele projecten met klinkerwerken.

offerte aanvragen

Uw prijs op maat!

Wij bieden u graag een offerte aan, afgestemd op uw behoeften. Vraag hier uw prijzen aan: